0252-222995 / 06-15077834 info@x-tracare.nl

Gezicht

Gezicht

Uw huid is uw aangezicht en heeft verzorging en bescherming nodig, zeker ook in ons klimaat. Een verzorgde, gezonde huid is een kostbaar bezit en bepaalt mede uw persoonlijke uitstraling.

Naast de dagelijkse verzorging (reiniging, voeding en bescherming) vormt een gezichtsbehandeling een essentieel onderdeel van het ‘onderhoud’ van uw huid. En aangezien geen huid hetzelfde is, is een goede gezichtsbehandeling afgestemd op het huidtype en de conditie van uw huid.

Alhoewel een behandeling niet standaard is, hieronder een aantal veel gevraagde behandelingen. Iedere behandeling wordt afgesloten met dagverzorging en indien gewenst make-up.

Complete behandeling
reinigen - epileren - dieptereiniging - massage - masker
90 min.€ 97,50
Combinatie behandeling
als complete behandeling, maar dan compacter
60 min.€ 72,50
Ontspannende behandeling
reinigen - epileren - massage - masker
60 min.€ 68,-
Reinigende behandeling
reinigen - epileren - dieptereiniging - masker
60 min.€ 68,-
Jeugdbehandeling
reinigen - dieptereiniging uitgebreid - masker
50 min.€ 62,-

Iedere behandeling is speciaal, maar soms is iets extra’s ook wel heel fijn, zowel voor uzelf als voor uw huid. De behandelingen zijn o.a. uit te breiden met speciaal op uw huidconditie afgestemde maskers.
Ook kan gekozen worden om met behulp van “iontoforese” techniek de werkstoffen uit de maskers nóg dieper in te sluizen in de huid voor een nog beter en langduriger resultaat.
Ik overleg de mogelijkheden graag met u.