0252-222995 info@x-tracare.nl

Specials

Specials

Soms heeft je huid behoefte aan iets anders of iets extra’s. Bij X-tra Care kunt u een keuze maken uit een breed assortiment “speciale” behandelingen, waarvan u hier een korte impressie aantreft.
Daarnaast staat er een grote variëteit aan maskers van BeautyFace voor u klaar, die een behandeling zeker speciaal zullen maken. U voelt én ziet het verschil!

Laat u inspireren en verrassen door de resultaten – probeer eens iets speciaals.

Anti-age behandeling
Een synergetische combinatie van serums en verzorgingsproducten zorgt voor zowel een verstevigende als rimpelvervagende werking. De huid ziet er vitaler uit en de ouderdomsverschijnselen zijn vervaagd.
Een gezichtsbehandeling van 90 minuten.
Prijs: € 78,-

Total Youth special
Deze behandeling kan met recht een “boost” voor de huid worden genoemd. Naast een zeer actieve peeling, richten alle ingrediënten zich op de versteviging en de levensduuur van onze cellen, het bevorderen van gezonde cellen voor een werking van binnenuit. Geschikt voor alle leeftijen en huidtypen.
Een gezichtsbehandeling van 90 minuten.
Prijs: € 78,-

3D Rides special
Een rimpelvervagende behandeling voor echt alle leeftijden. Deze behandeling heeft een ‘opvullend’ effect op de expressie-lijntjes en diepere rimpels. De huidstructuur ziet er fijner en stralender uit en voelt zacht en egaal aan. Kortom, de huid ziet er jonger uit.
Een behandeling van 90 minuten.
Prijs: € 78,-

BeautyFace maskers en serums
BeautyFace produceert individuele gezichtsmaskers met een maximale werking en een minimale belasting. Biologische werkstoffen in hoge concentraties zorgen ervoor dat de effecten van de maskers en serums direct merkbaar zijn. Puur natuur voor uw huid.
Er is een scala aan mogelijkheden voor ogen en/of gezicht. Waar u de aandacht ook op wilt richten – bijv. versteviging, hydratatie, rimpeltjes, contour – er is altijd een masker en/of serum dat u daarbij helpt.
Prijzen variëren van € 5,- tot € 14,-.